Livet leker O-Ringen i Boden 2013 Norrbottens hjälpmedelsmässa Load up North - Entreprenadmaskiner, Transport och Rekrytering är vad det kommer att handla om

Anläggningen

Boden Arena består av anläggningar både ute och inomhus. Inne finns en sporthall som kan delas av med skiljevägg till två fullstora spelplaner. Sporthallen nyttjas flitigt av lokala klubbar och föreningar. Här finns även publikläktare, VIP-läktare, medialäktare, VIP-våning och restaurang. Inomhusarena med läktare har möjlighet till 2000 besökare när det spelas på helplan eller 1000 sittande matgäster vid andra evenemang. Utomhusarenan har kapacitet för 15000 besökare. På området finns parkering för cirka 1200 bilar.

Utomhusarena

Utomhusarenan har uppvärmd konstgräsplan av hög kvallitet med belysning och möjlighet till arrangemang från mars till november. Utomhusarenan rymmer 5 000 sittplatser under tak och kan byggas om med ett täckgolv för större konserter och shower för en publik på upp till 15000
personer. Utomhusarenan har måtten 105 x 68 m och är godkänd för både FIFA 2-star klassificering och landskamper. Stolarna är samma som på Wembley.

Inomhusarena

Inomhusarenan kan nyttjas till olika sportevenemang som fotboll, basket, innebandy och handboll. Större matcharrangemang spelas på helplan med läktare som rymmer upp till 2000 besökare. Inomhusarenan är även lämplig för mindre mässor och kan dukas för upp till 1000 matgäster.

 
 

Allt under ett tak

Dagens lunch Boden Arena

Konferera på Boden Arena

Idrott på Boden Arena

Hitta till Boden Arena